Sandvișuri Cubaneze La Grătar

Sandvișuri Cubaneze La Grătar
Sandwich-uri cubaneze la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 346 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de deli-șuncă, muștar dijon, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cubaneze De Curcan La Grătar, Sandvișuri Presate Cu Carne De Porc Cubaneză La Grătar, și Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți muștarul uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați jumătate de brânză și jumătate de șuncă pe jumătatea inferioară a pâinii; top cu felii de murături. Repetați stratul cu restul de brânză și șuncă; acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Tăiați în sferturi.
3
Încălziți o tigaie mare și grea acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați sandvișuri; apăsați cu o tigaie grea (cum ar fi fonta). Gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista