Sandvișuri Cubaneze
Sandvișurile cubaneze necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, murătura de mărar, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, Sandvișuri Cubaneze, și Sandvișuri Cubaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, sarea, oregano, piperul negru și usturoiul tocat; sotati 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Se ia de pe foc; amestecați sucul de portocale și sucul de lămâie. Rezervați 2 linguri amestec de suc; acoperiți și refrigerați.
Combinați amestecul de suc rămas și carnea de porc într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați amestecul de porc la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 15 minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz), întorcându-se ocazional.
Scoateți carnea de porc din grătar. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc în 16 felii subțiri.
Combina marinate, rezervat 2 linguri amestec de suc, muștar, și 2 lingurite ulei într-un castron mic; se amestecă până se amestecă bine.
Goliți jumătățile de sus și de jos ale pâinii, lăsând o coajă groasă de 1/2 inci; rezervați pâinea sfâșiată pentru o altă utilizare.
Întindeți 2 lingurițe de amestec de murături pe partea tăiată a fiecărei jumătăți. Aranjați 4 felii de porc, 2 felii de șuncă, 1 felie de brânză și 1/4 cană de spanac pe fiecare jumătate de jos a pâinii; acoperiți cu jumătățile superioare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza. Lăsați tigaia aprinsă; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită.