Sandvișuri Cu Înghețată De Turtă Dulce

Sandvișuri Cu Înghețată De Turtă Dulce
Sandvișurile cu înghețată de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 336 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ou, vanillan inghetata, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Înghețată De Turtă Dulce, Sandvișuri cu înghețată de dovleac-turtă dulce, și Sandvișuri Cu Înghețată De Lămâie-Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti fursecurile, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul măcinat, praful de copt și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați 1/2 cană zahăr granulat, zahăr brun și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr; bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați ușor fiecare porție într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Desfaceți fiecare porție de aluat și așezați-o pe 2 foi de folie de plastic suprapusă. Acoperiți fiecare porție cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Rola, încă acoperită, la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați aluatul în congelator 30 de minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Îndepărtați folia de plastic; tăiați aluatul cu un tăietor de prăjituri gingerbread man de 3 inci pentru a forma 12 fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Presărați fursecurile uniform cu 1/2 linguriță zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
13
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți fursecurile de pe foile de copt; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas și 1/2 linguriță zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Pentru a pregăti umplutura, combinați înghețata și ghimbirul cristalizat, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
înghețatăînghețată
16
Întindeți 1 1/2 linguri de înghețată pe partea plată a fiecăruia dintre cele 12 fursecuri; deasupra cu fursecurile rămase, laturile plate în jos, apăsând ușor. Înfășurați fiecare sandviș strâns în folie de plastic; congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista