Sandvișuri Cu Înghețată Cu Migdale

Migdale cookie Ice Cream Sandwich-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Vara. Un amestec de extract de migdale, amidon de porumb, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu biscuiți cu înghețată de zmeură și zahăr de migdale, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru cookie-uri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, ungeți untul și zahărul împreună până la netezire și creștere în volum, 5 până la 8 minute (alternativ, folosiți un mixer manual).
Adăugați extractul de migdale.
Folosiți o strecurătoare mare sau o sită pentru a cerne împreună făina, amidonul de porumb, sarea și ienibaharul.
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă pentru a amesteca ingredientele uscate. Se amestecă până se amestecă. Se amestecă nucile.
Rotiți aluatul în bile mici și aplatizați-le ușor pe o foaie de copt. Nu se răspândesc foarte mult, dar lasă loc între ele doar pentru caz.
Coaceți la cuptor până se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor înainte de servire.
Pentru sandvișurile cu înghețată: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aranjați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor și se gătește până se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească. (Alternativ, puteți rumeni și migdalele într-o tigaie mare la foc mediu-mare).
Puneți înghețata într-un bol și zdrobiți-o cu 2 linguri de lemn, astfel încât să se înmoaie. Îndoiți migdalele și ciocolata rasă.
Răspândiți între 2 cookie-uri.