Sandvișuri Cu Înghețată Cu Biscuiți Cu Nucă De Cocos

Sandvișuri Cu Înghețată Cu Biscuiți Cu Nucă De Cocos
Această rețetă servește 5 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 1562 calorii, 28G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă de la latimes.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți bicarbonat de sodiu, sandvișurile sunt cel mai bine asamblate cu o zi înainte pentru a permite prăjiturilor să se înmoaie ușor, vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 26 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Fulgi De Ovăz Cookie Cream Ciocolată Chip Cookie Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 26 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista