Sandvișuri Cu Vinete Cu Față Deschisă
Sandvișurile cu vinete deschise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, brânză mozzarella, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Vinete Cu Față Deschisă, sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise, și Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumată-Goudan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Puneți marinara într-o cană de măsurare sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute sau până la cald; păstrați cald.
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Puneți ouăle într-un alt vas.
Presărați vinetele uniform cu sare. Dragați ambele părți ale feliilor de vinete în făină; înmuiați în ou și dragați în panko.
Așezați felii de vinete pâine pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe vinetele 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Transferați feliile de vinete pe o farfurie.
Așezați feliile de pâine pe foaia de copt; acoperiți fiecare felie cu 1 frunză de busuioc.
Puneți 1 felie de vinete peste fiecare frunză; vinete de top cu 1 frunză de busuioc și 1/2 uncie de brânză. Top brânză cu felii rămase de vinete; terminați cu 1/2 uncie de brânză peste fiecare felie de vinete. Se prăjește stivele de vinete 3 minute sau până când brânza este ușor rumenită și bulbucată. Se toarna 2 linguri marinara peste fiecare portie. Se acoperă cu frunzele de busuioc rămase.