Sandvișuri Cu Vinete Cu Față Deschisă

Sandvișuri Cu Vinete Cu Față Deschisă
Sandvișurile cu vinete deschise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, brânză mozzarella, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Vinete Cu Față Deschisă, sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise, și Vinete și sandvișuri la grătar cu față deschisă afumată-Goudan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Puneți marinara într-o cană de măsurare sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute sau până la cald; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Puneți făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Puneți ouăle într-un alt vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți panko în altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Presărați vinetele uniform cu sare. Dragați ambele părți ale feliilor de vinete în făină; înmuiați în ou și dragați în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Așezați felii de vinete pâine pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe vinetele 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Transferați feliile de vinete pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Așezați feliile de pâine pe foaia de copt; acoperiți fiecare felie cu 1 frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Puneți 1 felie de vinete peste fiecare frunză; vinete de top cu 1 frunză de busuioc și 1/2 uncie de brânză. Top brânză cu felii rămase de vinete; terminați cu 1/2 uncie de brânză peste fiecare felie de vinete. Se prăjește stivele de vinete 3 minute sau până când brânza este ușor rumenită și bulbucată. Se toarna 2 linguri marinara peste fiecare portie. Se acoperă cu frunzele de busuioc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista