Caserola Polenta cu Fontina si sos de rosii

Caserola Polenta cu Fontina si sos de rosii
Caserola de mămăligă cu Fontinan și sos de roșii necesită aproximativ aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă Cu Pui Mărunțit, Fontina Și Sos De Unt De Salvie, Mămăligă cu pui mărunțit, Fontina și sos de unt de salvie, și Caserola de carne de vită cu roșii și crustă de mămăligă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați ceapa, morcovii și țelina. Gatiti pana cand ceapa este translucida si morcovii doar fragezi (5-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați roșiile și sucul lor (rupeți roșiile în timp ce le puneți), pătrunjelul și oregano. Se aduce la foc mic, se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute, neacoperit, până când sosul se reduce la aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Se amestecă busuiocul proaspăt, se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
5
Faceți mămăliga: într-o cratiță mare aduceți un litru de apă la fiert, adăugați o linguriță de sare. Bateți încet în mămăligă. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând des, până când este gros și fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Strat sos, mămăligă, brânză în vas de copt: pregătiți un vas de copt, periați 8x8x2 pyrex sau vas de copt ceramic cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
MamaligaMamaliga
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Întindeți 1/3 din sos pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se toarnă jumătate din mămăligă peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Se presară cu jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Se toarnă încă o treime din sos peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Se toarnă jumătatea rămasă de mămăligă peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Se presară cu brânza rămasă, se acoperă cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei.
14
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Coaceți până se încălzește complet, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista