Sandvișuri Cu Tortilla Cu Creveți La Grătar
Această rețetă pescatariană servește 25 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 133 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, porumb de sâmbure, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Mini sandvișuri cu Crab și creveți la grătar, Sandvișuri de creveți de bivol la grătar cu fermă picantă de Avocado, și Sandvișuri Cu Curcan Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 3/4 cană de pansament peste creveți; acoperi. Dați la frigider 1 oră pentru a marina.
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu.
Scurgeți creveții; aruncați marinada. Înfășurați creveții pe frigarui. Grătar 2 până la 3 min. pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din frigarui. Reduceți grătarul la foc mic.
Se toacă creveții; se pune într-un castron mediu.
Adăugați porumb, ardei roșu, brânză, coriandru și restul de 1/4 cană de pansament; se amestecă ușor. Lingurați uniform pe 10 dintre tortilla; acoperiți fiecare cu a doua tortilla. Reveniți la grătar. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până când tortilele se rumenesc pe ambele părți și brânza se topește, întorcându-se după 1 min.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.