Sandvișuri Cu Ton-Mere Curry

Sandvișuri Cu Ton-Mere Curry
Sandvișurile cu ton-mere curry necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ton alb, măr Granny smith, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Ton Curry, Sandvișuri Cu Ton De Mere, și Tartar De Ton Curry.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Se amestecă tonul și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
2
Întindeți amestecul pe pâinea integrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista