Sandvișuri Cu Salată De Pui Asiatic

Sandvișuri Cu Salată De Pui Asiatic
Sandvișurile cu salată de pui din Asia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 555 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, sare, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Pui Asiatic, Salată Asiatică De Pui, și Salată Asiatică De Pui.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Aruncați pansamentul cu pui și următoarele 4 ingrediente. Lingurați uniform pe tortilla; se acoperă cu muguri de lucernă și se rulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De LucernăVarză De Lucernă
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Tăiați în jumătate.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista