Sandvișuri cu Pita de pui de foc cu Raita de pepene galben

Sandvișurile cu Pita de pui de foc cu Raita de pepene galben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți pepene galben, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată BLT de pui cu sos cremos de pepene galben cu Avocado, Salată Romaine cu Edamame și sos cremos de pepene galben, și Kabobs de fructe de sezon și pepene galben cu sos de Chile de foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți pepenele cu coarne într-o strecurătoare cu plasă fină peste un bol; apăsați semințele cu spatele unei linguri pentru a extrage sucul. Aruncați semințele.
Adăugați suc proaspăt de lămâie, 1/4 linguriță de sare, chimen măcinat și iaurt în castron; amestecați cu un bici. Acoperiți și răciți.
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; lăsați fiecare bucată la o grosime de 1/2 inci folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați ambele părți ale puiului cu 1/4 linguriță rămasă sare și piper; frecați cu usturoi.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 2 jumătăți de sân în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc și se menține cald. Repetați procedura cu restul de 1/2 linguriță de ulei și pui.
Transferați puiul pe placa de tăiere și răciți ușor.
Tăiați puiul în fâșii subțiri. Umpleți fiecare jumătate de pita cu aproximativ 1/2 cană de pui, iar deasupra cu 2 linguri raita.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte