Sandvișuri Cu Friptură De Brânză Albastră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu friptură de brânză albastră. Pentru $5.73 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1240 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră, Sandvișuri cu friptură cu brânză albastră și șalotă prăjită, și Sandvișuri cu friptură cu brânză albastră și maioneză Peppadew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapă; gatiti, amestecand ocazional, 10-12 minute sau pana se rumenesc.
Adăugați oțet, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gatiti 1 minut mai mult sau pana cand lichidul s-a evaporat.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mic, amestecați brânza, maioneza și restul de 1/4 linguriță de piper. Pune deoparte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță rămasă de sare și 1/2 linguriță rămasă de piper.
Puneți friptura pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți timp de 8 - 10 minute rotind o dată pentru mediu rar sau până la coacerea dorită.
Transferați friptura pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute.
Periați ușor părțile tăiate ale rulourilor cu restul de 2 linguri de ulei.
Așezați rulourile, tăiate cu fața în jos, pe grătar. Gatiti 1-2 minute sau pana devin aurii.
Felie subțire friptură peste cereale pe diagonală. Împărțiți friptura între jumătățile inferioare ale rulourilor; acoperiți fiecare cu o pătrime din ceapă.
Întindeți părțile tăiate ale blaturilor de baghetă cu amestec de brânză; așezați deasupra cepei.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.