Sandvișuri cu filet de porc în stil cubanez și Pătlagine prăjite

Sandvișuri cu filet de porc în stil cubanez și Pătlagine prăjite
Sandvișurile cu filet de porc în stil cubanez și Pătlaginele prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 964 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de usturoi, coajă de portocală, cuburi de gheață în tavă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sandvișuri cu filet de porc în stil cubanez și Pătlagine prăjite, Crockpot Filet De Porc În Stil Cubanez, și Sandvișuri De Porc În Stil Cubanez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți filetele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați ceapa, usturoiul, coaja de citrice, sarea, piperul și oregano uscat într-o grămadă de pe tăbliță. Împachetați această acoperire în mod egal și uniform pe filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Încălziți o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați un strop de ulei și căutați filet pe toate părțile. Apoi puneți-l în cuptorul fierbinte pentru a prăji 20 până la 25 de minute. Spălați-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți rulourile cu puțină apă caldă și presărați vârfurile rulourilor cu 1/2 linguriță de zahăr fiecare. Role gramada pe o foaie de copt și locul în cuptor cu carne timp de 5 minute pentru a crusta role și zahăr set. Rulourile cubaneze autentice folosite pentru acest sandviș sunt dulci. Acest proces de spălare a zahărului oferă un efect similar pentru depozitarea rulourilor cumpărate. Când rulourile ies din cuptor, împărțiți și îngrămădiți pe placa de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Preîncălziți o plită de gătit la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
8
Încălziți 1/4 cană de ulei de porumb într-o tigaie grea la foc mediu. Curățați pătlaginele și tăiați-le în 1/2 pe lungime, apoi tăiați fiecare 1/2 în treimi într-un unghi. Aranjați pătlaginele în tigaie într-un singur strat și gătiți până când sunt crocante, răsturnând continuu pentru o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți din tigaie pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați cu sare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare FinăSare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Pentru a asambla sandvișuri: tăiați subțire carnea într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Așezați șuncă și brânză elvețiană pe o farfurie de servire, separând și pufând carnea rasă și brânza. Asamblați sandvișuri cu umpluturile dorite și așezați-le pe o plită fierbinte, cu unt. Folosiți o tigaie grea pentru a apăsa sandvișurile împreună. Prăjiți până se rumenesc, apoi răsturnați și prăjiți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
BrânzăBrânză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Combinați murăturile tocate, gustul de ardei roșu dulce și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
MuraturiMuraturi
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Întindeți gustul pe vârfurile rulourilor și feliile de porc, șunca și brânza elvețiană pe fund. Apăsați sandvișurile împreună. Puneți aproximativ 1 lingură de unt pe grătarul fierbinte și întindeți-l pentru a acoperi. Puneți câte 2 sandvișuri pe grătar și acoperiți cu o tigaie grea din fontă. Prăjiți sandvișuri pe grătar, întorcându-vă o dată, până când se topește auriu, fierbinte și brânza, 2 sau 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
UntUnt
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se servește cu câteva felii de pătlagine de persoană ca garnitură. Slushurile de Mojitos congelate fac o băutură sau un desert grozav.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
BeaBea
15
Într-un blender, combinați 1/2 sorbet de halbă sau 1/2 cutie de ajutor de var cu 4 fotografii de rom, 1/4 cană frunze de mentă și 1/2 tavă de gheață. Pulsează, apoi amestecă la înălțime până când lime-mint slush este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
SorbetSorbet
VarVar
GheațăGheață
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Turnați băuturile în 2 pahare mari de cocktail folosind o lingură cu mâner lung și repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista