Sandvișuri Cu Chiftele La Cuptor
Sandvișurile cu chiftele coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 770 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, parmezan, baghetă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Încercați Sandvișuri Cu Chiftele, Sandvișuri Cu Chiftele, și Chiftele Sub Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați ușor cu mâna carnea de vită măcinată, pesmetul, condimentul Italian, usturoiul, pătrunjelul, parmezanul și oul. Formați în 12 chifteluțe și puneți-le într-un vas de copt.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este gătit. Între timp, tăiați bagheta pe jumătate pe lungime și îndepărtați o parte din pâine din interior pentru a face o fântână pentru chiftele.
Ungeți cu ulei de măsline și condimentați cu praf de usturoi și sare. Introduceți bagheta în cuptor în ultimele 5 minute din timpul chiftelei sau până când este ușor prăjită.
În timp ce pâinea se prăjește, încălziți sosul de paste într-o cratiță la foc mediu. Când chiftelele sunt gata, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera în sos. Se toarnă pe baghetă și se acoperă cu felii de brânză provolone. Reveniți la cuptor timp de 2 până la 3 minute pentru a topi brânza. Se răcește ușor, se taie în porții și se bucură!