Aperitiv de vinete din Nigeria

Aperitiv de vinete din Nigeria
Aperitivul de vinete de rețetă din Nigeria ar putea satisface pofta africană în aproximativ 40 minute. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână sare, semințe de susan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Aperitiv De Vinete, Aperitiv Cu Rulouri De Vinete, și Aperitivul de vinete al Annei pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Pinotage. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista