Sandvișuri Cu Castraveți De Mentă

Sandvișuri Cu Castraveți De Mentă
Menta sandwich-uri castravete ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 131 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, castraveți, sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri Cu Mentă De Castraveți, Sandvișuri Cu Ceai De Mentă Cu Castraveți, și Sandvișuri Cu Ceai De Mentă Cu Castraveți.

Instrucțiuni

1
Întindeți opt felii de pâine cu jeleu; deasupra cu castraveți și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Se presară sare și piper. Unt rămas pâine; locul pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
Tăiați fiecare sandwich în două triunghiuri.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista