Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă

Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă
Slow-aragaz rădăcină bere gratar Carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 444 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, bere de rădăcină, friptură de carne de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea rădăcină, puteți urma acest fel principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Duminică Aragaz Lent: Gratar Bere Fiert Carne De Vită, Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. În ceașcă sau castron de măsurare cu 4 căni, amestecați 1 1/2 căni din sosul de grătar și berea rădăcină; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 10-12 ore.
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se toarnă sucuri din aragazul lent în tigaie de 12 inci. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand sucurile se ingroasa si se reduc la aproximativ 3 cani. Între timp, tocați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la Slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Se amestecă restul de 1/2 cană de sos de grătar în sucuri reduse în tigaie; se toarnă peste carne de vită mărunțită în aragaz lent. Se amestecă sare și piper după gust. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită în fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista