Sandvișuri cu carne de porc la grătar
Sandvișurile de porc la grătar este un fel principal fără lactate . Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 305 de calorii . Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și luați friptură de umăr de porc, oțet de cidru, piper și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 62% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sandvișuri cu porc la grătar , Sandvișuri cu porc la grătar și Sandvișuri cu porc la grătar .
Instrucțiuni
Unge friptura cu piper; puneți într-o tigaie mică.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1 până la 1-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Transferați friptura într-un cuptor olandez. Într-un castron mic, combinați bulionul, zahărul, oțetul, sosul de soia, țelina, ceapa, muștarul și boia; se toarnă peste friptură. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 1-1/2 ore sau pana cand carnea este foarte frageda.
Îndepărtați carnea; maruntiti cu doua furculite. Întoarceți-vă în tigaie; căldură prin. Folosiți o lingură cu fantă pentru a umple rulourile de sandviș.