Sandvișuri cu brânză și șuncă la grătar

Sandvișurile cu brânză și șuncă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 322 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți muștar picant, pâine de cereale, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Crockpot Tras Carne De Porc + Bere Brânză Sandwich-Uri Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Întindeți muștarul uniform pe 1 parte a 6 felii de pâine. Se acoperă cu 1 felie de brânzeturi și șuncă; se acoperă cu 6 felii de pâine rămase.
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 3 ingrediente pana se amesteca. Înmuiați ambele părți ale fiecărui sandwich în amestec de ouă.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați 3 sandvișuri și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când pâinea se rumeneste ușor și brânza începe să se topească. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și 3 sandvișuri; serviți imediat.