Sandvișuri cu brânză presată
Sandvișurile cu brânză presată ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 68 de calorii. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 20 de minute. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, brânză mozzarella, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de lingură de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sandvișuri presate cu pere, șuncă și brânză, sandvișuri cubaneze presate și sandvișuri italiene presate.
Instrucțiuni
Cred că rețetele simple sunt cel mai bun mod de a începe masa. Brânza topită, sub orice formă, este ceva ce iubește toată lumea. Găsesc că aceste sandvișuri fac oamenii să vrea să mănânce mai mult după aceea!
Într-un castron mic, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul presat. Se amestecă pentru a se amesteca.
Pune 4 felii de pâine pe o suprafață plană. Uscați orice umezeală de pe brânza mozzarella și puneți 4 felii pe 4 bucăți de pâine.
Se presară cu piper aleppo și se stropește cu amestecul de usturoi și ulei.
Se presară cu sare de mare și piper, după gust. „Fulgi” cimbrul de pe tulpini și pe brânză. Faceți același lucru cu rozmarinul, dar mai puțin.
Acoperiți brânza cu restul de 4 felii de pâine și tăiați fiecare sandviș în jumătate și din nou în jumătate, pentru a face 4 bucăți individuale. Aranjați-le într-un singur strat pe o tavă mică de copt sau o farfurie mare și acoperiți-le cu tavă sau farfurie pentru a le cântări. Dați sandvișurile la frigider peste noapte. Acest lucru le va face mai plate și va integra mai bine aromele.
A doua zi, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic. Când uleiul de măsline începe să fumeze ușor, adăugați sandvișurile și gătiți-le pe o parte până se rumenesc. Întoarceți și gătiți până când se rumenește pe cealaltă parte. Gatiti in loturi, daca este necesar.
Transferați pe un platou de servire și asezonați cu sare. Acoperiți cu ceai murați și serviți imediat.
Aciditatea oțetului și „mușcătura” de ceapă a scoiței fac din acesta un element de strălucire pentru sandvișurile mele cu brânză. Evit sarea și piperul pentru a menține accentul pe aciditatea ceaiului.
Puneți ceapa pe o masă de tăiat și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați-i rondele subțiri din partea albă până la partea verde.
Adaugati ceapa intr-un castron mic cu otetul de vin rosu si uleiul de masline. Se amestecă și se lasă deoparte timp de 1 până la 2 ore pentru a permite oțetului să-și facă magia. Ceasii pot fi acoperiți și lăsați la frigider peste noapte, dacă se dorește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.