Sandvișuri cu brânză presată

Sandvișuri cu brânză presată
Sandvișurile cu brânză presată ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 68 de calorii. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 20 de minute. Această rețetă este pe placul a 3 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, brânză mozzarella, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de lingură de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum sandvișuri presate cu pere, șuncă și brânză, sandvișuri cubaneze presate și sandvișuri italiene presate.

Instrucțiuni

1
Cred că rețetele simple sunt cel mai bun mod de a începe masa. Brânza topită, sub orice formă, este ceva ce iubește toată lumea. Găsesc că aceste sandvișuri fac oamenii să vrea să mănânce mai mult după aceea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară Cu AluatPâine De Secară Cu Aluat
2
Într-un castron mic, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul presat. Se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate8 Ceai, Capetele Rădăcinilor Tăiate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pune 4 felii de pâine pe o suprafață plană. Uscați orice umezeală de pe brânza mozzarella și puneți 4 felii pe 4 bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Se presară cu piper aleppo și se stropește cu amestecul de usturoi și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Se presară cu sare de mare și piper, după gust. „Fulgi” cimbrul de pe tulpini și pe brânză. Faceți același lucru cu rozmarinul, dar mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Acoperiți brânza cu restul de 4 felii de pâine și tăiați fiecare sandviș în jumătate și din nou în jumătate, pentru a face 4 bucăți individuale. Aranjați-le într-un singur strat pe o tavă mică de copt sau o farfurie mare și acoperiți-le cu tavă sau farfurie pentru a le cântări. Dați sandvișurile la frigider peste noapte. Acest lucru le va face mai plate și va integra mai bine aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
A doua zi, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic. Când uleiul de măsline începe să fumeze ușor, adăugați sandvișurile și gătiți-le pe o parte până se rumenesc. Întoarceți și gătiți până când se rumenește pe cealaltă parte. Gatiti in loturi, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați pe un platou de servire și asezonați cu sare. Acoperiți cu ceai murați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Aciditatea oțetului și „mușcătura” de ceapă a scoiței fac din acesta un element de strălucire pentru sandvișurile mele cu brânză. Evit sarea și piperul pentru a menține accentul pe aciditatea ceaiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
10
Puneți ceapa pe o masă de tăiat și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați-i rondele subțiri din partea albă până la partea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Adaugati ceapa intr-un castron mic cu otetul de vin rosu si uleiul de masline. Se amestecă și se lasă deoparte timp de 1 până la 2 ore pentru a permite oțetului să-și facă magia. Ceasii pot fi acoperiți și lăsați la frigider peste noapte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În48 hrs, 20 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista