Sandvișuri Cu Baghetă De Pui Din Cărămidă
Sandvișurile cu baghetă de pui din cărămidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 427 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, inimi de palmier, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu baghetă de pui în stil Lao cu Nasturel, Pui Sub Cărămidă, și Pui De Cărămidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinați în frigider 3 ore, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați maioneza, rozmarinul și usturoiul; pus deoparte.
Scoateți puiul din pungă, aruncând marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul de pe grătar.
Așezați ardeiul gras și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Tăiați puiul în diagonală peste cereale în felii subțiri. Separați ceapa în inele; tăiați ardeiul gras în fâșii subțiri.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de jos și de sus ale pâinii. Aranjați brânza uniform pe jumătatea inferioară a pâinii. Aranjați ceapa, ardeiul gras și inimile de palmier uniform peste brânză; se acoperă cu pui și rucola.
Așezați jumătatea superioară a pâinii peste rucola.
Tăiați bagheta umplută în jumătate. Înfășurați fiecare jumătate strâns în folie de plastic.
Puneți jumătățile de baghetă umplute în frigider; acoperiți cu o tigaie din fontă sau alt obiect greu.
Lăsați să se răcească cel puțin 2 ore.
Tăiați fiecare jumătate de baghetă umplută în 3 porții egale.