Sandvișuri ciabatta cu carne de vită și Rucola

Rețeta sandvișurilor ciabatta cu carne de vită și rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Acest fel principal are 345 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, jeleu de ardei, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu filet de vită cu maioneză de plante și Rucola, Ciabatta prăjită cu creveți, tarhon și Rucola, și Sandvișuri cu carne de vită, slănină și rucola cu crustă de ardei cu muștar picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți împreună primele 2 ingrediente.
Așezați rulourile pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când sunt ușor prăjite, dar încă moi.
Lăsați să se răcească 10 minute; rulouri despicate.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu amestec de maioneză.
Strat jumătăți rola de jos cu carne de vită, felii de pliere după cum este necesar pentru a se potrivi role. Se acoperă fiecare cu brânză, rucola și jumătățile de rulou rămase, cu amestecul de maioneză în jos.