Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton
Sandvișul pentru micul dejun al lui Nancy Silverton este un fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 242 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 204 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de rucola, scallions, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Butterscotch Budino de Nancy Silverton, Gatiti cartea: aluatul de Pizza al lui Nancy Silverton, și Tort cu ghimbir de afine cu capul în jos – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare – Nancy Silverton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mic robot de bucătărie, pulsați scallionii și pătrunjelul până se toacă bine.
Adăugați uleiul de măsline și pulverizați încă câteva secunde pentru a combina.
Prăjiți sau grătiți feliile de pâine, apoi frecați-le ușor cu cățelul de usturoi.
Întindeți o lingură de ulei de scallion în fiecare felie de pâine.
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert și adăugați oțetul. Reduceți căldura la doar un foc mic. Crăpați ouăle într-un castron mic, apoi adăugați-le cu grijă în apă pentru a bracona timp de 2-3 minute, până când albul este setat, dar gălbenușul este încă curgător.
Trageți feliile de proscuitto deasupra uleiului de scallion, apoi acoperiți cu rucola. Finalizați fiecare sandviș cu fața deschisă cu un ou, o stropire de sare de mare și mai mult ulei de scallion.
Serviți imediat în timp ce gălbenușul de ou este încă cald.