Sandvișul Elvis (unt de arahide la grătar, slănină și banane)

Sandvișul Elvis (unt de arahide la grătar, slănină și banane) ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1301 calorii, 35g de proteine, și 102G de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 442 de fani. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, zahăr granulat, slănină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Sandvișul fierbinte cu unt de arahide și banane al lui Elvis Presley, Elvis Cookie-Uri: "Unt De Arahide" Banane Bacon Ciocolata Chip Cookie-Uri, și Gogoși coapte cu banane cu unt de arahide și slănină {Elvis Donuts} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă, 6 până la 8 minute. Cu lingura cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și răciți la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Se amestecă în unt de arahide; rezervă.
Transferați grăsimea topită într-un castron mic.
Combinați untul și zahărul granulat într-un castron mic. Se amestecă 2 linguri de grăsime de slănină rezervată.
Se întinde pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Încălziți 2 linguri de grăsime în tigaia Acum goală la foc mediu-mare.
Adăugați bananele și zahărul brun și gătiți până se caramelizează, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă bourbon și se aprinde cu Chibrit. Când flăcările se sting, transferați pe placă.
Întindeți fiecare felie de pâine (pe partea simplă) cu aproximativ 3 linguri de amestec de unt de arahide.
Distribuiți feliile de banane uniform între 4 felii de pâine, apoi inversați 4 felii rămase peste ele și apăsați ușor pentru a adera.
Încălziți tigaia la foc mediu. Gătiti sandvișuri, câte 2, până când sunt crocante și aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați în raftul de răcire și lăsați să se stabilească cu aproximativ 3 minute înainte de servire.