Sandviș cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză cu lămâie

Sandwich cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 10,86 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1634 calorii, 71G de proteine, și 129g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, condimente old bay, usturoi granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cu Cuke și ridiche cu brânză de capră cu lămâie, Salată de somon și Bietă roșie cu vinaigretă de busuioc de lămâie și brânză de capră, și Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați somonul cu fructe de mare Cajun Seasoning.In o tigaie sote medie, somon sote în unt la foc mediu-mare, partea de grăsime în jos, pana se rumeneste. Folosind o spatulă metalică întoarceți somonul și gătiți până se rumenesc.
Transferați somonul pe o tavă mică și introduceți-l în cuptor timp de 4 până la 6 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.Feliați rola ciabatta pe lungime și așezați-o sub broiler până când este ușor aurie.
Întindeți brânza de capră și maioneza de lămâie pe rulou. Aranjați somonul, salata verde, roșiile și ceapa pe rulou. Bucurați-vă!Fructe de mare Cajun Seasoning:.In un castron mediu, combinați ardeiul cayenne, sarea kosher, boia de ardei, piperul negru, usturoiul, pudra de ceapă, pila gumbo și condimentul de fierbere a crabului.Brânză de capră și lămâie Mayonnaise:.In un castron mediu, amestecați brânză de capră, maioneză, suc de lămâie, pătrunjel, sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.