Sandviș cu legume la grătar cu sos Romesco
Sandvișul cu legume la grătar cu sos Romesco este un vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 278 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de sos romesco, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich de porc cu sos Romesco, Friptură de coroană de porc cu Paella de legume și sos Romesco, și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco).
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Tăiați vinetele pe lungime în felii de 4 (1/2 inch grosime).
Tăiați dovleceii pe lungime în felii de 4 (1/4 inch grosime). Rezervați vinetele și dovleceii rămași pentru o altă utilizare. Înveliți ambele părți de vinete, dovlecei, ceapă și ardei grași cu spray de gătit.
Așezați legumele pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Scoateți din grătar sau broiler; se presară sare și piper negru.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de sos Romesco peste fiecare din 2 felii de pâine; stratificați fiecare felie cu 2 felii de vinete, 2 felii de dovlecei, 1 felie de ceapă, jumătate de ardei gras roșu și jumătate de ardei gras galben.
Întindeți 1 1/2 linguriță de sos peste feliile de pâine rămase; așezați deasupra sandvișurilor.
Tăiați fiecare sandviș în jumătate; asigurați-vă cu murături din lemn.