Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul cu chiftele. O porție conține 723 calorii, 39G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet, condimente, brânză provolone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele Sub Sandwich, Sandviș Cu Chiftele, și Sandviș Cu Chiftele.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați ușor cu mâna carnea de vită măcinată, pesmetul, condimentul Italian, usturoiul, pătrunjelul, parmezanul și oul. Se modelează în 12 chiftele și se pune într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Parmezan
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Chiftele
Pătrunjel
Usturoi
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt fierte. Între timp, tăiați bagheta pe jumătate pe lungime și scoateți o parte din pâine din interior pentru a face o fântână pentru chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Baguette
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Ungeți cu ulei de măsline și condimentați cu usturoi praf și sare. Introduceți bagheta în cuptor în ultimele 5 minute din timpul chiftelei sau până când este ușor prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Ulei De Măsline
Baguette
Chiftele
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
În timp ce pâinea se prăjește, încălziți sosul de spaghete într-o cratiță la foc mediu. Când chiftelele sunt gata, folosiți o lingură cu fante pentru a le transfera în sos. Puneți lingura pe baghetă și acoperiți cu felii de brânză provolone. Reveniți la cuptor timp de 2 până la 3 minute pentru a topi brânza. Se răcește ușor, se taie în porții și se bucură!