Sandviș cu ceapă, piper și carne de vită italiană savuroasă
Reteta Zesty Italian Sotate ceapa, piper și carne de vită Sandwich este gata în aproximativ 12 minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 78 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rulouri submarine, 1/4 cană de pansament italian kraft lite zesty, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slow-Aragaz Zesty Carne De Vită Italiană Sfaturi, Măr Sotat, Ceapă Și Ardei Gras, și Sandviș Hummus La Grătar + Ceapă,Roșii Și Rucola Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ceapa si ardeii grasi in dressing in tigaie medie la foc mediu 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Adăugați carne; aruncați pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Umpleți rulourile cu amestec de carne; deasupra cu ardei murati.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo