Sambar de linte roșie de la Vegan Fire and Spice

Sambar de linte roșie de la Vegan Fire and Spice
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de muștar, pudră de sambar, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Menthi Kura Sambar-Vendhaya Keerai Sambar-Methi Frunze Sambar, Vankaya Sambar-Kathirikai Sambar - Sud Indian Brinjal Sambar, și Palakura Sambar-Sambar de spanac - cum se face Keerai Sambar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați lintea și apa într-o oală și dați la fiert. Reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, 30 de minute. Puneți deoparte, nu scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați semințele de muștar. Când încep să apară, adăugați ceapa, usturoiul, ardeii iute și ghimbirul și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă roșiile și se fierbe 2 minute. Se amestecă pulberea de sambar, coriandru, cayenne, chimen, sare și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Adăugați morcovii, conopida, fasolea verde și vinetele. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați amestecul de legume la lintea rezervată, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt moi, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
LinteLinte
6
Adăugați sucul de lămâie și cilantro și gătiți 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista