Saman Hi Einah prepelițe cu struguri
Saman Hi Einah prepelițe cu struguri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 250 de calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Canapele De Dovlecei De Vânat Și Butternut Cu Ouă De Prepeliță Prăjite, Salată Gem Fiert, Fasole, Mazăre Și Șuncă Cu Prepelițe Ouă, și Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei cu untul. Puneți prepelițele și sotati rapid la foc mediu timp de aproximativ 8 minute, întorcându-le să le rumenească ușor peste tot și adăugând sare, piper și ghimbir.
Adăugați usturoiul și gătiți mai multe momente, până când aroma crește, apoi scoateți focul.
Puneți strugurii cu uleiul rămas într-o cratiță.
Se presară cu puțină sare și se gătește, cu capacul pus, la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, sau până când strugurii sunt moi, amestecând ocazional.
Adăugați-le la prepelițele din tigaie și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când prepelițele sunt făcute după preferințele dvs.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;