Salsa Verde
Reteta Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 12 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou fiert tare, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi prăjiți nucile. Setați cuptorul la 350 de grade.
Întindeți nucile într-un singur strat pe o tigaie. Când cuptorul este fierbinte, transferați tigaia în cuptor și prăjiți nucile timp de 5 până la 10 minute, având grijă să nu ardeți nucile.
Scoateți din cuptor și aruncați nucile într-un prosop de bucătărie curat și uscat, frecând nucile pentru a elibera cât mai mult din pielea lor tanică amară. (Piei nu vor dispărea în totalitate și nu doriți să facă acest lucru, deoarece puțin din acel tanin amar este bun în sos.)
Transferați nucile într-un robot de bucătărie.
Adăugați pătrunjelul, busuiocul, usturoiul și cornichonii. Porniți mașina și adăugați gălbenușul de ou. Continuați procesarea, adăugând uleiul de măsline într-un flux lent, până când sosul este foarte neted.
Adăugați oțetul și procesați pentru a amesteca bine. Gustați pentru condimentare, adăugând sare, piper și mai mult oțet, dacă este necesar.
Nancy Harmon Jenkins este o scriitoare alimentară cu un interes pasionat pentru culturile și bucătăriile mediteraneene, agricultura durabilă și conexiunile de la fermă la piață. Autoarea a o jumătate de duzină de cărți de bucate foarte apreciate, scrie pentru New York Times, Saveur și Food & Wine și își împarte timpul între ferma ei din afara Cortona, Italia și coasta Maine.