Salsa Tomatillo Prăjită-Chile

Salsa Tomatillo Prăjită-Chile
Rețeta prăjită Tomatillo-Chile Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 38 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 57 de cenți pe porție. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Dacă aveți la îndemână chile de ceară maghiară, zahăr granulat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Rețetă De Salsa Prăjită Cu Tomatillo Chile, Tamale De Porc Cu Tomatillo Prăjit-Salsa Chile, și Salsa Tomatillo-Chile.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista