Salsa Tomatillo Carbonizată

Salsa Tomatillo Carbonizată
Salsa tomatillo carbonizată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa Verde Tomatillo Carbonizată, Salsa Margarita Tomatillo Carbonizată, și Tomatillo carbonizat și Salsa de ardei galben.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați tomatillos,ceapă și jalapeincroulo pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe, se întoarce la jumătatea drumului, până laînvelit, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați amestecul de tomatillo într-un blender,adăugați 2 linguri de suc de lime și pulsați până când se formează achunky pur corkule. Se condimentează cu sare șimai mult suc de lămâie, dacă se dorește. Faceți înainte: Salsapoate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista