Salsa Sud-Vest

Salsa Sud-Vest
Sud-Vest Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, garnituri: crenguțe de coriandru, frunze ferm de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa De Porumb Sud-Vest, Friptură de coastă de sud-vest cu Salsa, și Sud-Vest Salsa Burgers.

Instrucțiuni

1
Scurgeți lichidul din roșii, rezervând 1 lingură. lichid; aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
2
Așezați lichidul rezervat, roșiile și următoarele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender. Se pulsează de 5 până la 6 ori sau până se toacă mărunt. Acoperiți și răciți cu 1 până la 24 de ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Garnisiți, dacă doriți.
4
Se servește cu chipsuri de tortilla. Păstrați resturile în frigider până la 7 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
5
Notă: Am testat cu roșii tăiate cubulețe DelMonte cu ardei iute verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
TomateTomate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista