Salsa dulce și chipsuri de scorțișoară
Salsan dulce și scorțișoară Chips-uri ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 489 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați , zahăr de scorțișoară, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Salsa de mere cu chipsuri de scorțișoară, Salsa de fructe cu chipsuri de scorțișoară, și Salsa De Fructe Și Chipsuri De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Combinați kiwi, mango și banane într-un castron. Procesați căpșunile într-un blender până când sunt lichefiate și turnați peste amestecul de fructe. Se amestecă pentru a acoperi și a da la frigider.
Înveliți ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray-ul de gătit.
Tăiați-le în pene în formă de triunghi și așezați-le pe o foaie de copt.
Presărați zahăr scorțișoară uniform peste chipsuri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se lasă să se răcească și se servește cu amestecul de fructe.