Salsa De Roșii Prăjite
Salsa de roșii prăjite ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 34 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați până la 3 ardei iute jalape, roșii prune, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada), și Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați ușor foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Așezați roșiile și ardeii iute pe foaia de prăjituri. Se fierbe cu vârfuri de 5 până la 6 inci de la căldură 10 până la 15 minute, întorcându-se o dată sau de două ori, până când sunt ușor carbonizate și vezicule.
Așezați ardeii iute într-un castron mic; se lasă deoparte să se răcească.
Așezați roșiile într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și lăsați să stea 10 minute.
Se încălzește cuptorul la 450 F. În castron mediu, aruncați ceapa și usturoiul cu ulei.
Transferați în tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți 10 minute, amestecând o dată, până devin aurii și moi.
Scoateți și aruncați tulpinile din ardei iute; puneți ardeii iute în robotul de bucătărie.
Adăugați ceapa și usturoiul. Acoperiți; procesați până se toacă fin, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Întoarceți amestecul în castron mediu.
Cojiți roșiile peste un alt bol pentru a prinde sucuri (nu însămânțați); rezervați suc.
Așezați roșiile în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați până se toacă grosier.
Se adaugă în amestecul de ceapă în castron; se amestecă bine. Se amestecă sucul de roșii rezervat, coriandrul, sarea și oțetul. A se păstra bine acoperit la frigider până la 2 zile.
Serviți salsa la temperatura camerei.