Salsa de roșii de casă cu chipsuri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa de roșii de casă cu chipsuri. Această rețetă servește 5. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chipsuri de tortilla de casă cu guacamole și salsa de roșii carbonizate, Salsan de fructe și chipsuri de scorțișoară de casă, și Tequila-Salsa De Tei Și Chipsuri De Tortilla De Casă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga ceapa cubulete si saut pana devine translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat și saut încă 1 minut.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Într-un castron mediu, combinați roșiile tocate, amestecul de ceapă, sucul proaspăt de lămâie, coriandrul proaspăt tocat (dacă doriți) și pudra de chili, pudra de usturoi, sare și piper.
Dip smart: alegeți o marcă de chipsuri care nu are mai mult de 150 de calorii pe uncie (adică aproximativ 16 chipsuri, în funcție de marcă) sau 150 de miligrame de sodiu și are cel puțin 2 grame de fibre. De asemenea, asigurați-vă că chipsurile nu conțin grăsimi trans și conțin mai puțin de 8 grame de grăsime în total.