Salsa de pui pentru 2
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Salsa Chicken for 2 ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2 și costă 2,52 USD per porție. Acest fel principal are 343 de calorii, 38 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți salsa, jumătăți de piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Enchilada de pui cu salsa verde ușurată cu salsa de ananas și avocado, pui cu salsa de avocado: Îmbrăcă-ți puiul în seara asta și pui cu salsa de avocado: îmbracă-ți puiul în seara asta.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit, rumeniți puiul pe ambele părți.
Adăugați ceapa, ardeiul verde, salsa și apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se amestecă porumbul. Se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Presărați brânză peste pui.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Salsan în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.