Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb la cuptor

Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb la cuptor este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 10 porții. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 166 de calorii . Un amestec de ceapă, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Rețete similare sunt Chips Wonton la cuptor cu salsa de porumb , salsa de porumb la grătar și fasole neagră și salsa de porumb și fasole neagră la grătar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți grătarul sau tigaia de interior la foc mediu.
Într-un castron mic, combinați uleiul de canola, pudra de chili și sare și piper, după gust.
Ungeți porumbul cu amestec de ulei.
Puneți pe grătarul fierbinte și gătiți 10 minute, întorcându-le des.
Scoateți pe o masă de tăiat și lăsați să se răcească câteva minute. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sâmburii din știulete.
Într-un castron mare combinați roșiile, fasolea, ceapa, jalapeno, coriandru, sucul de lămâie, usturoiul și porumbul la grătar. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați fiecare tortilla în 8 porții triunghiulare. Aranjați într-un singur strat pe tavi de foaie. Pulverizați cu spray de gătit ulei de canola pentru a le ajuta să devină crocante, presărați cu sare și coaceți până când devin crocante și se rumenesc ușor aproximativ 10 minute. Se lasa sa se raceasca si se serveste cu salsa.