Salsa de piersici cu ceapă roșie murată și ardei iute Serrano

Salsa de piersici cu ceapă roșie murată și ardei iute Serrano este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 38 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de cidru de mere, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapă Roșie Murată, Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțet, zahăr și 1 1/2 lingurițe sare pentru a fierbe în cratiță, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Se toarnă peste ceapă într-un castron nereactiv; se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Se amestecă piersicile și ardeii și se presară foarte ușor cu sare.
Scurgeți ceapa și pliați-o; adăugați o cantitate mică de lichid de decapare, dacă doriți.
Se servește imediat sau se dă la frigider într-un recipient etanș timp de 1 până la 2 ore și se servește la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!