Salsa de Mango și Avocado cu slănină picantă

Mango și Avocado Salsa cu Bacon picant ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 272 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat, slănină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de Mango și Avocado cu slănină picantă, Ghimbir picant coapse de pui la gratar cu mango Avocado Salsa, și Orez picant de pui și pătlagină cu Salsa de Mango-Avocado ( câștigător al provocării!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Aranjați feliile de slănină pe foaia de prăjituri.
Presărați boia, pudra de chili și ardeiul roșu pe ambele părți ale fiecărei felii.
Coaceți în centrul cuptorului 15 minute. Puneți deoparte să se răcească și să se întărească. Când se răcește, tocați slănina în bucăți mici.
Într-un castron mediu, amestecați slănina tocată, avocado, mango, ceapă și chile.
Adăugați suc de lămâie; aruncați ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a amesteca aromele.
Se servește cu chipsuri de tortilla. A se păstra la frigider.