Salsa De Gazpacho

Salsa De Gazpacho
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți Gazpacho Salsan acasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 14 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftine. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de năut, salsa, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salsa De Gazpacho, Saut halibut cu Gazpacho Salsa, și Gazpacho de dovlecei și mentă cu salsa de ridiche.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel
Rombauer El Dorado Twin Rivers Zinfandel
Acest vin este roșu rubiniu cu o nuanță strălucitoare și arome de fructe de pădure roșii și fructe de munte amestecate cu zahăr brun, tutun și un indiciu de violet. La gust, este expansiv și dens, cu arome de prune, zmeură, gem de mure, vanilie și flori uscate. Finisajul se construiește și persistă.85% Zinfandel, 15% Petite Sirah
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate12
Revista