Salsa De Căpșuni

Salsa De Căpșuni
Salsanul de căpșuni este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 24 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți roșii prune, la 2 ardei jalapeno, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salsa De Căpșuni, Salsa De Căpșuni, și Salsa De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați căpșunile, roșiile, ceapa și jalapenos. Se amestecă sucul de lămâie, uleiul și usturoiul. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu carne de pasăre sau carne de porc gătită sau ca o baie pentru chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Păsări De CurtePăsări De Curte
Carne De PorcCarne De Porc
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista