Salsa De Căpșuni

Salsa De Căpșuni
Rețeta Salsan de căpșuni este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. Pentru $1.44 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei jalapeno, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Salsa De Căpșuni, Salsa De Căpșuni, și Salsa De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați căpșuni, roșii, ardei iute, usturoi, suc de lămâie și ulei. Aruncați toate împreună pentru a amesteca și a acoperi. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 2 ore pentru a se răci. Gata de servit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista