Salsa de anghinare și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, parmezan, 4 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa De Măsline De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente (prin capere) într-un bol de amestecare; amestecați roșiile și ardeiul roșu zdrobit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Se ornează cu pătrunjel și se servește cu chipsuri de pita.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.