Salsa de anghinare și roșii
Salsa de anghinare și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, parmezan, 4 cepe și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa De Măsline De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente (prin capere) într-un bol de amestecare; amestecați roșiile și ardeiul roșu zdrobit, dacă doriți.
Se ornează cu pătrunjel și se servește cu chipsuri de pita.