Salsa de afine, Jicama și coriandru
Rețeta de afine, Jicama și Cilantro Salsan este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Un amestec de coriandru, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salsa de afine cu coriandru și ardei iute, Salsa De Afine, Portocale Și Coriandru, și Jicaman și coriandru Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic. Tăiați grosolan afine proaspete într-un robot de bucătărie.
Combinați afine într-un castron mediu cu jicama, coriandru, chile și sare după gust.
Se amestecă cu sucuri; se răcește până este gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.