Rețeta de afine, Jicama și Cilantro Salsan este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 20 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. Un amestec de coriandru, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salsa de afine cu coriandru și ardei iute, Salsa De Afine, Portocale Și Coriandru, și Jicaman și coriandru Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul într-un castron mic. Tăiați grosolan afine proaspete într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Afine
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bateti
Bol
2
Combinați afine într-un castron mediu cu jicama, coriandru, chile și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Jicama
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă cu sucuri; se răcește până este gata de servit.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.