Salsa Cu Pepene Verde

Salsa Cu Pepene Verde
Reteta Chunky pepene verde Salsan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de zahăr, var, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Chunky Salsa, Salsa Cu Roșii Groase, și Chunky Tomatillo Salsa pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista