Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ATHENOS proaspete de SALSAN. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Proaspătă, Salsa Proaspătă Tăiată, și Salsa Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2
Se întinde în farfurie de plăcintă de 9 inci; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se servește cu chipsuri de tortilla și legume proaspete asortate tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.