Salsa

Salsa
Salsa necesită aproximativ 47 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 134 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați chiles ancho, jalapenos, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Lightened Up Salsa Verde Chicken Enchiladas with Pineapple Avocado Salsa, Sunny & Hot! Salsa (Salsa cu ananas, mango, kiwi) și Salsa de Molcajete (salsa cu roșii prăjite și verde Chile).

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un bol, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Pune la frigider până la 12 ore pentru infuzie de aromă.
4
Serviți cu chipsuri tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateMediu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista