Salmorejo

Salmorejo
Salmorejo este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 258 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de pâine sandwich x4x1/ 2", roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Salmorejo, Salmorejo Dip, și Smoky Salmorejo.

Instrucțiuni

1
Strângeți semințele și pulpa de la3 kilograme roșii coapte înjumătățite într-un filtru așezat peste un castron mare. Presssolids pentru a elibera cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Miezși tocați roșiile; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați 3 felii prăjite, tocate4x4x1/ 2 " pâine albă de sandwichbread, 1/4 cană sliveredalmonds prăjite și 4 garliccloves zdrobite într-un blender. Pulsul până când s-a oprit.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați roșiile cu lichidla blender în loturi, pur și simplu până la foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 linguriță de Sherryoțet. Cu blenderul care rulează, adăugați treptat 1/2 cană extra-virginăulei de măsline. Pur și simplu până la emulsionareși spumos, aproximativ 3 minute.Condimentați cu sare și mai mult oțet,dacă doriți. Se răcește până se răcește, aproximativ2 ore. Condimentează după gust din noucu sare și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Împărțiți supaprintre boluri mici sau pahare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se ornează cu serranoham sau prosciutto feliat subțire și tocatou fiert tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Stropiți cu mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista