Salmorejo
Salmorejo este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 258 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de pâine sandwich x4x1/ 2", roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Salmorejo, Salmorejo Dip, și Smoky Salmorejo.
Instrucțiuni
Strângeți semințele și pulpa de la3 kilograme roșii coapte înjumătățite într-un filtru așezat peste un castron mare. Presssolids pentru a elibera cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Miezși tocați roșiile; se adaugă în castron.
Combinați 3 felii prăjite, tocate4x4x1/ 2 " pâine albă de sandwichbread, 1/4 cană sliveredalmonds prăjite și 4 garliccloves zdrobite într-un blender. Pulsul până când s-a oprit.
Adăugați roșiile cu lichidla blender în loturi, pur și simplu până la foarte neted.
Adăugați 1 linguriță de Sherryoțet. Cu blenderul care rulează, adăugați treptat 1/2 cană extra-virginăulei de măsline. Pur și simplu până la emulsionareși spumos, aproximativ 3 minute.Condimentați cu sare și mai mult oțet,dacă doriți. Se răcește până se răcește, aproximativ2 ore. Condimentează după gust din noucu sare și oțet.
Împărțiți supaprintre boluri mici sau pahare.
Se ornează cu serranoham sau prosciutto feliat subțire și tocatou fiert tare.
Stropiți cu mai mult ulei.